Afgelopen maandag kampeerde ik een dagje in het FabLab+ in Antwerpen, waar ik de sjablonen voor het bedrukken van de theeblaadjes heb gelasercut uit plexiglas van 3mm. Ook laserde ik reeds een test traject op een gestreken papier van 400g/m2, zodat ik het magneetbord en al zijn aanduidingen al in orde kan brengen. Jawel, ik deed dit helemaal zelf enal! (best trots)
Een uitgebreidere blogpost met fotomateriaal volgt!

Verder bracht ik nogmaals een bezoekje aan Bewel, waar ik mijn scriptie zal laten inbinden. Zoals eerder al een keertje vermeld, testte ik of ik het linnen kon bedrukken met mijn inktjet printer, waardoor ik de cover van een logo kon voorzien, iets wat bij Bewel zelf niet binnen de mogelijkheden ligt.
Toen ik Jos hierover aansprak stelde hij onmiddellijk voor me de vellen linnen te bezorgen, zodat ik deze zelf kon bedrukken. Ik ging dus langs om het linnen op te halen en te bespreken waarmee ik zeker rekening moet houden in functie van het binden etc. Wel zullen de covers pas bedrukt worden wanneer de dikte van het boekblok gekend is.

Of het project lukt is nog een groot vraagteken, maar dat het in een mooi jasje zal steken staat wel al als een paal boven water!

Excited hier!

// Photo: ┬ęTasja Van Rymenant