Een veel te late blogpost, I know!
Als het een excuus mag wezen, de vreugdedansjes omtrent mijn feedbackmoment van afgelopen vrijdag liepen wat uit de hand enal.

Mijn coördinator was namelijk heel enthousiast over de vorderingen die ik maakte met de theekalender en ook in de inktkalender heeft ze voorzichtig goede moed.
Wel kreeg ik de meer dan terechte opmerking dat de houder die ik ontwierp voor de theekalender een te grote afbreuk doet aan de kalender, en dan vooral aan het uiterlijk van de theeblaadjes.

De theeblaadjes zijn namelijk best nog wel mooi qua look, waardoor het bijna misdadig jammer is ze in een houten “bakske” te stoppen en zowat volledig aan het zicht te onttrekken.
Op advies van mijn coördinator gooide ik het houder concept dan ook weer volledig terug open en maakt mijn brein momenteel overuren om een ander, visueel meer aantrekkelijk systeem te bedenken.

Morgen zit ik samen met de productdesigner die deze houder zou vervaardigen, en brainstormen we rond een nieuw houder-systeem. Tabula rasa dus enzo.

 

// Inktkalender.

Nog steeds geen nieuws van Christiaan Janssen, dus dat wordt morgen even de telefoon nemen en hopen dat ik hem op die manier wel te pakken krijg.

 

++
Wederom storm in dit hoofd, maar we blijven gaan!

 

// Photo: ©Tasja Van Rymenant