En toen was er dat Bachelordiploma Grafische & Digitale Media – Grafimediatechnologie.

Mondje vol zegt, maar eindelijk is het zover en kan ik mijn hogeschoolcarrière afsluiten met een, voor mij persoonlijke kers op de taart. T(H)INK. was een enorm boeiend en leerrijk project waarin ik alles van mezelf gelegd heb en dat samen met mij gegroeid is.

De jury was dan ook lovend en de punten waren dat des te meer, dus je kan gerust stellen dat we hier met een happy kiddo te maken hebben. #onderscheidingenal

Tijd om volop te solliciteren, maar eerst genieten we hier nog even van een (welverdiende?) vakantie! Wanneer ik terug in ons Belgiëlandje ben sluit ik niet uit dat ik zal proberen nog een mooi staartje aan dit project te breien, en misschien slaag ik er dan op de één of andere manier wel in ervoor te zorgen dat dit niet het laatste is wat jullie van IMMIX. & QUINN. zullen horen. To be continued dus.

But for now: iedereen enorm bedankt voor het lezen van deze (niet altijd even kort en bondige) uitspattingen, voor alle steun en voor het vertrouwen. Bedankt om mij en mijn verhaal te volgen. Ik hoop van harte dat ik jullie binnen afzienbare tijd kan verrassen met een even fijn vervolg!

Ik buig voor jullie allemaal.
– Janice -

// Photo: ©Tasja Van Rymenant