Vandaag beëindig ik mijn laatste volledige werkweek bij Stockmans. Woensdag zal ik echter al terug op kantoor zijn voor m’n beoordelingsgesprek met Bruno. Verder zal ik op gepaste wijze afscheid nemen van de collega’s hier door ze te trakteren op mijn bakkunsten.
Spannend!? Absoluut.

Als alles goed verloopt zal ik woensdag ook het bestelde vloeipapier kunnen meenemen voor een proef met de lasercutter. Dit papier heeft een planoformaat van 120x80cm en de lasercut machine waarop de proef zal plaatsvinden heeft echter slechts een A4 capaciteit. Daarom zal ik het planoformaat hier in de drukkerij tot A4 laten snijden en vervolgens bij Asuvorm afleveren voor de proef.

// What’s still to come.

Je zou zo denken dat nu mijn stage achter de rug is, ik langzaam kan uitbollen, maar niets is minder waar. Volgende week zit al aardig volgepropt met afspraken. Zo kan ik maandag in het Antwerpse FabLab+ zelf aan de slag gaan met enkele lasercut machines, waar ik zal proberen sjablonen voor de bedrukking van de theeblaadjes te maken.
Op dinsdag staat er een afspraak met de Jos van Bewel op het programma. Hij is namelijk bereid me het grof linnen voor de inbinding mee te geven zodat ik dit kan bedrukken met alle nodige info, waarna het bedrukt rond de bundel van het scriptie kan worden aangebracht. Hiervoor dienen echter wel enkele zaken in acht te worden genomen en moet er rekening gehouden worden met specifieke richtlijnen. Vandaar dus de afspraak op dinsdag.
Woensdag is er het evaluatiegesprek en de eventuele afspraak bij Asuvorm, en de rest van de week zal ik al deze nieuwe informatie verwerken en uitgebreid documenteren.

Verder zal er nog gewerkt worden aan alles wat ik in mijn vorige post opsomde en overweeg ik om vanaf volgende week nog slechts 1x per week te bloggen, en dan wel op woensdag.

Maar voor nu zeg ik dus (voor even) dag aan Stockmans en De Bie.
Tot woensdag & daarna tot later.

// Photo: ©Tasja Van Rymenant