PANIEK! 
De T(H)INK. site lag zowat de halve dag plat waardoor ik zowaar bijna mijn wekelijkse afspraak met jullie was misgelopen. Vrijdag de 13e toch?

Gelukkig is alles nu terug in orde, dus naar wekelijkse gewoonte even een terugblik.

 

// Theekalender.

Ik maakte gisterenavond mijn labo voor volgende week volledig in orde en ben bijgevolg helemaal klaar voor het persen van de theeblaadjes. Verder voerde ik deze week nog enkele wijzigingen uit aan de kalenderhouder, waardoor deze langzaam aan zijn finale vorm begint te krijgen. Zo is hij vanaf vandaag stof en vochtvrij waardoor de blaadjes onder optimale omstandigheden bewaard kunnen worden.
Verder had ik nog contact met Koenraad van Filtex die me wist te melden dat het vervaardigen van een theezeefje me tonnen geld zou kosten. Ik ging dus op zoek naar een alternatief en vond een schat van een productdesigner die me wil leren solderen en het zeefje samen met mij tot leven wil wekken. Jippie!

 

// Inktkalender.

Deze week gebeurden er zoals eerder gepost zeer veel veranderingen in het concept van de inktkalender.
Ik sloeg een volledig nieuwe weg in met deze kalender en ben superenthousiast enal! Zeer veel excitement om aan de testen te beginnen hierzo! Vanavond trek ik dan ook noodgedwongen (not.) naar Ikea om het magneetbord te fiksen waarop ik de testen ga uitvoeren.

 

// Papierwerk.

Verder finaliseerde ik vandaag de eerste drafts van mijn stageverslag en scriptie en zond ik deze alvast naar mijn stagebegeleider op school.
Zei ik trouwens al dat ik vandaag ook een functioneringsgesprek had met mijn mentor hier bij Stockmans en dat ik best goed bezig blijk te zijn? Over extra motivatie gesproken!

 

++
Volgende week dus megahard knallen zodat ik bakken resultaat aan jullie kan voorleggen. Maar eerst nog wat centen verdienen dit weekend enal.

En daarmee is mijn stage- en bachelorproef periode bij deze dus voor de helft om. Nog 6 weken te gaan.
Stress? Meh.

// Photo: ©Tasja Van Rymenant