// Theekalender.

Het maken van de houder voor de theezeef werd afgezegd omdat mijn coördinator me aanraadde het ontwerp van deze houder terug helemaal open te gooien en op zoek te gaan naar een manier om deze kalender zo te presenteren dat de aandacht en de focus het meest op de kalenderblaadjes komt te liggen. Deze zijn visueel best aantrekkelijk en kwamen in het vorige houder ontwerp te weinig tot hun recht.
Brainstorm hier rond vindt volop plaats en de eerste schetsen en mockups zijn in de maak om de gebruiksvriendelijkheid te kunnen testen.

Wel is de productdesigner reeds bezig met de renders van de theezeef om een zo realistisch mogelijk beeld van het resultaat te bekomen.
Hier alvast een voorproefje.

// Inktkalender.

Mijn inktkalender lijkt me even ten dode opgeschreven. Ik kreeg antwoord van de heer Janssen wat de planovellen vloeipapier betreft en kwam tot de ontdekking dat deze vellen per 25, 50 of zelfs 100, afhankelijk van de grammage, aangekocht dienen te worden. Dit heeft tot gevolg dat het testen van het beste en meest geschikte papier al snel een enorm kostenplaatje met zich zou meebrengen, een kostenplaatje waarvan ik vrees dat mijn budget het niet toelaat.

Even met de handen in het haar dus hierzo.

// Photo: ©Tasja Van Rymenant