Nog 3 weken tot de deadline en de paniekaanvalletjes volgen elkaar steeds sneller op.

// Scriptie.
Nog 1 draftversie te gaan en dan hoort the real deal op papier te komen, maar de één of andere reden lijkt het zowaar mission impossible om een drukker te vinden die mijn bundel(s) (jawel, alleen mijn school al eist 3 exemplaren op) wil drukken aan een menselijke prijs. Of misschien heb ik gewoon een dure smaak ofzo…

• 230 pagina’s
• 3 papiersoorten van 150-250g
• R/V full color
• aflopend
• en als het kan nog even schoonsnijden, het inbinden doe ik zelf wel

Best oké nog, toch?

// Theekalender.
Ik slaagde erin zowaar al 14 dagen aan theeblaadjes af te hebben, waarvan er slechts 3 sneuvelden bij het perforeren, hoera! Er wordt dus nog volop geperst hierzo.
De houder van deze kalender werd voorzien van de naam, weekdagen en ophanging en jawel, hij kreeg ook een huisje deze week! De verpakking waarvan je hierboven een voorproefje kreeg werd vanaf 0 gemaakt en bekleed, best trots hierzo!
De user manual en instructievideo nog en de theekalender ziet officieel het licht.

//Inktkalender.
De proefcut van het traject ziet er subliem uit, dus nog enkele trajectjes te gaan!
Ook de houten hulpstukken werden vandaag vervaardigd en zullen komend weekend qua stevigheid getest worden op het magneetbord, waarna de inktkalender uitvoerig getest kan worden. Verder werden alle potjes voorzien van de maand waardoor ze enkel nog gevuld en gesloten dienen te worden.
Ook deze kalender heeft vanaf heden een verpakking, al dient hier wel nog de laatste hand aan te worden gelegd. Net zoals bij de theekalender dient er ook hier nog een instructievideo en user manual te worden gemaakt, waarna al het beeldmateriaal dat we hiermee bekomen in het scriptie kan worden opgenomen.

Nog even volhouden dus, laatste loodjes enal.

// Photo: ©Tasja Van Rymenant