// Theekalender.

Afgelopen vrijdag werd de houder vervaardigd waarmee de theezeef in de tas gehangen kan worden. Eindelijk wat visuele vooruitgang en iets om vast te nemen dus! Blij vogeltje hier en zoals beloofd hieronder enkele foto’s zodat ook jullie kunnen meegenieten enal.
Volgende week is het de beurt aan de theezeefhouder en de kalenderophanging zelf. Bij deze werken zal ik ook zelf mijn camera weer in handen nemen en proberen met wat videomateriaal op de proppen te komen.

// Inktkalender.

Ik nam contact op met Christiaan om een planovel vloeipapier in handen te kunnen krijgen zodat ik hieruit mijn traject kan laten lasercutten en aan de echte finale testen kan beginnen. Jammer genoeg geeft de heer Janssen momenteel nog niet thuis en zit er dus even niets anders op dan in spanning op antwoord te wachten. Wel test ik al verschillende lijmsoorten om de magneten mee op het vloeipapier te bevestigen. Het is immers mogelijk dat wanneer het vloeipapier de inkt opneemt en dus vochtig wordt, de lijm zal loskomen en het vloeipapier dus van de magneet valt. En dat, dat zie ik uiteraard liever niet gebeuren.

++
De dingen beginnen stilaan een beetje vorm te krijgen en tot leven te komen dus ik hoop dat het hier zowat in stijgende lijn blijft gaan enal.

Vrijdag ga ik langs bij mijn coördinator op school om mijn vorderingen te bespreken. Benieuwd wat daar uit voortkomt zegt!

// Photo: ©Tasja Van Rymenant